top of page

Michelle Bouvier Group

Public·74 members
Sergei Konstantinov
Sergei Konstantinov

Rasmus Forsvundet Facebook [2021]


Ti personer er nemlig reelt forsvundet, skriver ministeriet, der på baggrund af oplysninger fra blandt andet politiet og Røde Kors, der driver asylcentret Center Sandholm, hvor udlændingene er indkvarteret, formoder, at de ti personer er rejst ud af Danmark.
rasmus forsvundet facebookFor forskningsleder i sociale medier Jakob Linaa Jensen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, at se, hænger den hårde tone også samme med, at det mellemled, hvor man tidligere skulle sætte sig ned og formulere et læserbrev og kunne nå at køle af, er forsvundet.


Engang kunne pensionister få hjemmehjælp hver dag. Det samfund er forsvundet, fordi vi nu har for mange gamle, og vi vil have endnu flere i fremtiden. De, der arbejder, er ikke interesserede i at betale 70 procent i skat for at få det til at hænge sammen.


- Engang kunne pensionister få hjemmehjælp hver dag. Det samfund er forsvundet, fordi vi nu har for mange gamle, og vi vil have endnu flere i fremtiden. De, der arbejder, er ikke interesserede i at betale 70 procent i skat for at få det til at hænge sammen, siger Jesper Bo Jensen og konkluderer:


Journalister fra Danmark river dem konstant i ærmerne, det ender hurtigt i udskamning, og mest af alt synes både Merethe, Tommy og Peter, altså de voksne, at kritikken af Qatar er kammet over. De forstår ikke, hvorfor det skulle være et problem at spille fodbold i landet, når vi også laver business i landet. De synes, at mange af nuancerne er forsvundet i ørkensandet. Og at danskerne er mestre i at blive krænkede.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page